Marshall Allman - LJ interjú

A sorozatban, az édesapád a maga módján szeretne kihozni, de tényleg komoly csabdába kerültél. Elárulhatsz bármit arról mi következik?

LJ: Annyit, nem tudom. Csak azt tudom, hogy lesz néhány csavar.

A karakterednek volt néhány olyan helyzete, ami a szereped végét jelenthette volna. Nem aggódsz, amikor a forgatókönyvet a kezedbe kapod, esetleg ez lesz az utolsó?

LJ: Határozottan, sok aggódni való volt az első évadban, de azt gondolom most még több meglepetésre lehet számítani a forgatókönyvben. Renegát színjátszásnak nevezem. A jelenetek gyorsak és akció központúak, nincs sok idő  elmélkedni és aggódni.

Kik a kedvenc karaktereid a showban és miért?

LJ: Ebben a szezonban igazán kivagyok William Fichtner-től. Különben, mindig vonzódom azokhoz akik a család tagjaimat alakítják. Az édesapám, a nagyapám . . . és nem bánnám ha láthatnám a nagyapám bekerülne ismét a sorozatba – célzás, célzás.

Bennszülött austin-i vagy és a zene szerelmese. Mondj néhányat a mindenkori kedvenceid közül?

LJ: Oh, ember, ez egy nehéz kérdés. Már gondolkoztam a saját top tízes listámon, de ezt lehetetlen összeállítani. De bennszülött austini vagyok, és szeretek ott. Most tetszik egy még ismeretlen művész Mark Foster . . . bámulatos hang, és tehetség. Tetszik még Berto Ramon, 10 fős hip-hop csapata Chicago-ból. Oh, és Cory Branan: Ő egy igazi énekes-zeneszerző, aki egy azok közül akik játszottak Bob Dylan-el, ez nem biztos, de el lehetséges.

Ha nem színészkednél, mihez kezdenél az életeddel?

Filmeket írnék és készítenék, és a felségemmel laknék. Részesedésünk van egy Los Angeles-i színházi vállalatban, mi készítettünk minden féle anyagot, rövid filmeket és apróbb projecteket.  Néha hátrányos helyzetű gyereknek érzem magam aki valójában golfozni szeretne, de nem engedheti meg magának a clubbokba járjon. (vagyunk így egy páran, ne aggódj ez miatt Tesó – szerk). Annyira nehéz jó üzleteket kapni ebben az iparban, hogy most minden erőmmel kisebb anyagokat kell készítenem.

Amikor Dallasban vagy filmezni, mivel szereted feldobni magad?

Menj a JFK emlékműhez. Sokat voltam ott. Ez megváltoztathatja az életet, mert tényleg megtörtént nemzeti tragédia, és egyben családi tragédia is. Rengeteg megválaszolatlan kérdéssel. Ez furcsa és határozottan kapcsolódik a Prison Break-hez. A sorozatunk is egy családról és tragédiáról szól. De nem élek Dallasban, csak akkor repülök oda, ha készítünk valamit. Ha lesz egy szabad hétvégém, Austinba fogok menni látogatóba.

Örülsz, hogy a baseball miatt nem volt Prison Break?

Nem tudom. Láttad a tegnap esti meccset? Minden idők egyik legbámulatosabb mérkőzése volt . . . Cardináls vs. Mets. Nem foglak untatni a részletekkel.

 

...Az oldal firefox böngészőre van optimalizálva 1024*768 felbontásra...

< Prison Break : A Szökés televíziós sorozat magyar rajongói oldal >

készítette: atothhu

Cikk